pondelok 5. decembra 2016

Obývacia stena manhattan

Moderná obývacia stena so sviežim a vskutku nápaditým dizajnom sa úžasne hodí do všetkých trendy interiérov. Zároveň je charakteristická svojim . Pôsobí sviežo, zaujme hrou svetiel a tieňov a zároveň zostáva účelná a praktická. Nábytok Manhattan je svieža a plný nápadov.


Kód produktu: Manhattan kombi 01.

Dostupnosť: Na objednávku. Obývačka Manhattan kombi 01. Moderní bílá barva je doplněna grafitovými předními plochami a ty jsou ozdobené rilování. Nábytek Manhattan je svěží a plný nápadů.


Tato kombinace je složena z . Predam luxusnu, modernu obyvaciu stenu z Decodomu model Manhattan. Je velmi kvalitna, pevna a nadcasová. Skrinky maju z vrchu podsvietenie-nikdy sme.

Co není vidět, je uklizeno. Místností na umístění je obývací pokoj. Provedení výrobku je Jesion coimbra . Přední plocha: středně tvrdá dřevovláknitá deska síly 16mm, 22mm, vakuově . Svěží, elegantní a praktická - to je obývací stěna Manhattan 02B. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, . Korpus skříněk je vyroben z . Možnosť dokúpenia tlmičov dverí aj do iných modelov obývacích stien alebo spální.


MANHATTAN obývacia stena. Typ: Predaj, Stav: Používané, Druh: Steny a zostavy, Lokalita: Ružomberok. AXEL obývacia stena , dub lefka. Zapracovali jsme požadavky. WIP LYRA WS obývacia stena.


Moderná pohovka Graffiti Manhattan s automatickým rozkladaním a úložným priestorom. Súčasťou pohovky sú aj vankúše.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky