štvrtok 1. decembra 2016

Tyčový mixér eta 2015

Počet rychlostí: Plynulá regulace: ANO Pulzní spínač: ANO . ELEZNÉ SVALY A SKVELÝ VÝKON Iba tie najlepšie tyčové mixéry šľahajú kvalitne a rýchle. Tyčové mixéry SPESSO v sobě snoubí elegantní vzhled se silným výkonem a . Spesso je splneným snom každej správnej gazdinky. Je vyvedený v nerezovom . Nové tyčové mixéry SPESSO v sobě snoubí elegantní vzhled se silným výkonem a universálním využitím ve Vaší kuchyni.

Vďaka nerezovej nohe môžete . Upozornění: Tento ponorný mixér pasuje na všechny vyrobené tyčové. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Výkonné tyčové mixéry ETA jsou oblíbenými kuchyňskými pomocníky, kteří se jednoduše ovládají, skladují a komfortně čistí. Vybrat si můžete od klasických . DIfD Mixér SPESSO v Testovacom štúdiu ETA V Testovacom štúdiu ETA testujeme naše.


Odmerka 8ml k ponorným mixérom. Příkon (W): 7objem hlavní nádoby (l): 0.

Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích . Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.


Tento tyčový mixer zajistí dokonalé sekání a mixování, nerezový mixovací nůž. Tyčový mixér Spesso se sekáčkem Express a příslušenstvím Tichý a. W, rychlosti, nerezový sekací nůž, odnímatelný nástavec, ergonomická rukojeť, závěsné očko. Tento nástavec je vhodný i na tyčový mixér SENCOR Stick Blender SHB. Príkon 700W, pulzný spínač, nerezové . Díky konstrukci motoru (DDC), který drží otáčky i při tom největším zatížení a . Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají kvalitně a rychle. W, plynulá regulace otáček, tlačítko TURBO pro max.


Malé domáce spotrebiče od výrobcu ETA. Ahoj jak lze oddělit motor od převodovky? Nerez plech okolo jsme již sundali ale dál to nejde rozdělit,aby se dalo dostat ke spodnímu uhlíku,k . Pro testování jsme vybrali ručních tyčových mixérů od různých výrobců. VYJÁDŘENÍ DESIGNÉRA: „Nerezový tyčový mixér s černou barvou okolo . Díky nerezové noze můžete mixovat i .

Kuchynské roboty, mixéry ETA Porovnanie cien v kategórii Kuchynské roboty, mixéry. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na motor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky