pondelok 26. decembra 2016

Pohare na cervene vino

Vo väčšej čaši sa aj vôňa lepšie uvoľní. Veľmi kvalitné sklo českej výroby, tvrdený okraj, vhodné do . Poháre Crystal Banquet na červené víno. Objemné guľatejšie poháre sú vhodné najmä na červené vína z oblasti Burgundska alebo odrodu Rulandské modré. Väčší objem totiž zaistí lepšie uvoľnenie .

Vychutnajte si červené víno v celej jeho škále! Vynikajúce pre podávanie červených vín. Vyrobené z priezračného bezolovnatého krištáľového skla krystalin. Vďaka špeciálnej výrobnej technológii ma pohár. Kvalitné krištáľové sklo.


Vhodné do umývačky riadu. Vyvinuté exkluzívne pre Tchibo. Objavte kvalitné poháre na červené víno s ktorými si vychutnáte každý dúšok.

Vo Westwingu máme pre vás široký výber doplnkov do domu za skvelé ceny! Tretím v poradí je pohár na vína z odrody Tempranillo (3). Dno je širšie, hrdlo kalichu sa naopak tulipánovito zužuje.


Mladšie, menej extraktívne . Ritzenhoff and Breker poháre na červené víno 3ml ks. Tiché biele vína sa zvyčajne servírujú v pohároch tvaru tulipánov na dlhšej stopke. Prezri si u nás pohare na cervene vino a porovnaj ceny v 10.


Mnoho ľudí si dopraje po namáhavom dni pohárik kvalitného červeného vína. Relaxujú, zahodia starosti za hlavu a oddávajú sa jeho chuti. Milovníci i znalci vína , je tu dôvod na nesmiernej radosti! Bengt Ek navrhol tieto úžasné poháre na víno. Aj pohár na víno môže byť.


Dokonalý objemný pohár na červené víno Turbulence 5ml značky Bohemia Crystal je ideálny pre someliérsky zážitok vďaka svojmu špeciálnemu tvaru. Banquet Crystal z vysoko kvalitného skla českej výroby. Ponúkame klasický dizajn, ale aj netradičné vzory a tvary. Je dôležité vedieť, že červené víno je zdravé len pokiaľ sa konzumuje s mierou.


Nadmerný príjem môže zničiť vaše zdravie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky