utorok 27. decembra 2016

Liebherr vinotéka

Značka Liebherr znamená špičkovú techniku. Temperované chladničky Liebherr sú osvedčenou voľbou. Pro ideální uchování vína bývají vybaveny uhlíkovými filtry, sklem odrážejícím UV záření, upravitelnou vlhkostí a intuitivním ovládáním. Domácí vinotéky Liebherr. Vinotéky LIEBHERR patří k opravdové špičce na trhu.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Vestavné i volně stojící vinotéky LIEBHERR pro uskladnění vín na krátký i dlouhý horizont. Doprava a odvoz starého spotřebiče zdarma. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Vitríny a vinotéky značky Liebherr. První skupinou zákazníků na vinotéky Liebherr jsou lidé, kteří to myslí s vínem vážně a jsou fajnšmekry v oblasti vína. Berou víno jako hobby a neváhají utratit za . Vinotéka Liebherr v designuHardLine a ukazatelem teploty MagicEye.


Jako specialista na chladicí a mrazicí techniku Liebherr vyvíjí a realizuje již více než let . Uložit do ní můžete 2lahví.

Nastaviteľný teplotný rozsah v. Z naší široké nabídky luxusních chladících vinoték a vitrín značky Liebherr si můžete v této sekci vybrat tu pravou, vhodnou nejen pro Vaše potřeby, ale zároveň . Zmestí sa do nej fliaš. Nabízíme kvalitní, úsporné a výhodné vinotéky luxusních německých značek Bosch, Miele a Siemens. Veškeré zboží odebíráme pouze od výhradních distributorů pro ČR. Ideální vlhkost vzduchuSprávná vzdušná vlhkost je důl.


Výrobca: Liebherr , Kategória: Chladiace vitríny a vinotéky. Informačný list, KB) . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Hľadáte Chladiace vitríny a vinotéky Liebherr ? Pozrite si našu ponuku Liebherr WKEes 5- Vstavaná vinotéka z našich produktov! Užitný objem 4l poskytne dostatečný prostor pro . Možnost změny směru otevírání dveří. Přístroje se z výrobních závodu dodávají standardně s otevíráním dveří doprava. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Prezri si u nás liebherr vinoteka a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky