štvrtok 15. decembra 2016

Capovacie zariadenie piva

Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy. Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov. SK - špecializovaný obchod na výčapné zariadenie LINDR viac ako 6položiek výčapného zariadenie a príslušenstva. Párty pípa s ručnou pumpou narážač BAJONET, najjednoduchšie spôsob čapovanie z keg sudov.


Country pípa s autoventilčekom na pivo , najjednoduchšie spôsob čapovanie piva.

Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva. Vhodné na čapovanie zo všetkých . Je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva na . VÝČAPNE ZARIADENIA produkty. Zákazníci si ho obľúbili. Bezplatná inzercia, vycapne zariadenie predaj a inzercia.


K tomu ZDARMA 2ks výčapného kompletného zariadenia na víno alebo pivo. Objednaj si výčapné zariadenie a sud piva na grilovačku.

Dúfame že pipa na čapovanie piva poteší hostí na každej akcii. Toto zariadenie na čapovanie piva je vybavené tlakovým systémom CO2-kaziet, aby sa pivo udržalo čerstvé. Klarstein Skal, výčapné zariadenie , chladenie piva , l súdok, CO ušľachtilá Skal, výčapné . Výrazne šetrí energiu, používa ekologické plyny a nespôsobuje žiadne úniky piva. David Green (2xl sud) Zariadenie David Green disponuje chladiacim . Príslušenstvo pre výčapné zariadenie Sinop SIPplochý nerez.


Naražeč pro sudové pivo typ bajonet (korb), červená rukojeť, Narážecí hlava na sud KEG. Spracoval: Anna Cvengrošová. Téma: Pivo a pivné zariadenie. Dnes technológia umožňuje skladovať pivo až do °C, jeho trvanlivosť je až mesiacov a aj starostlivosť o čapovacie zariadenie sa zlepšila. PEGAS NOVOTAP - zariadenie pre bezpenové čapovanie piva do PET fliaš.


Rýchlejšie čapovanie piva (1L za 30s), pivo nepení,rýchlo a jednoducho sa . Kontaktné chladenie na pivo je kompletný rad profesionálnych stolových chladení piva , ktoré sú podľa svojho výkonu vhodné pre chladenie piva v . Kvalitne vychladené pivo je pripravené v thermobloku už po 5-min. Vy medzi tým vypeníte a toto sa opakuje donekonečna. Chladenie piva tak zaručuje každému. Je tu revolučné čapovacie zariadenie s názvom Bottoms up, ktoré vám načapuje pivo zospodu .

Tlakuje sa ručne pumpičkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky