piatok 16. decembra 2016

Švédske utierky

Balenie obsahuje univerzálny utierku, utierku pre použitie na sucho aj na mokro a . Clanax Profi švédská utierka vhodná pre profi úklid a vhodná k mytie automobilov bez použitie chemických prostriedkov a čistidel. Mikrovlákno užitia za sucha i . Originálne mikrovláknové utierky. Najvyššia kvalita utierok z mikrovlákna s exkluzívnymi vlastnosťami.


Objednajte si Švédske utierky teraz!

V našej ponuke nájdete klasické bavlnené utierky , ktoré sú skvelé na utieranie riadu. Hubky a drôtenky na umývanie riadu. Ušetrite a vyskúšajte najlepší darčekový systému na trhu. Má dlhú životnosť, savosť a absorbciu mastnoty, nepoškodzuje povrchy. Počet balení v kartóne: 1. Utierka na súčasné čistenie a leštenie.


Plak antistatické utierky sú vhodné na vnútorné aj vonkajšie čistenie gumových, plastových a drevených častí vozidiel a zariadení v domácnosti. Tieto švédskej utierky na podlahu môžete používať na umývanie plávajúcich podláh, dlažby či akéhokoľvek ďalšieho materiálu používaného na podlahy s . Obvykle skladom ( expedícia do dní).

S univerzálnou švédskou utierkou Linteo Satin 40xVám bude . Pre cenovo výhodné a efektívne udržiavanie hy. Sú vynikajúce na umývanie okien - nezanechávajú šmuhy. Vyčistia dokonale vane, umývadlá, drezy, . Na povrchu nebudú ostávať šmuhy a taktiež pri použití vody sa bude lepšie . Handry, švédske utierky , mikroutierky, prachovky.


Z rubovej strany je celá biela. Je vyrobená z mikrovlákna, ktoré je . LINTEO pre maximálny lesk bez použitia akýchkoľvek chemikálií. Stačí vám len voda a utierka vám zaistí lesk bez šmúh.


Cleansy utierky z mikrovlákna sú šetrné k vašej pokožke, nikdy ju nepodráždia. Sú ideálne pre osoby trpiace alergiami. Predám švédske utierky 5-kusové rôznofarebné balenie z Primarku. Materiál: mikro vlákno Látka z mikrovlákna je ľahučká a hebká a naviac enormne odolná a priedušná.


Prezri si u nás svedska utierka a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky