pondelok 24. októbra 2016

Zanussi zrb36104xa

Priestor chladničky je vybavený unikátnou technológiou Super . Renovujete svou stávající kuchyň nebo vám jen dosloužila stará lednice? Energeticky úsporná chladnička s mrazničkou v dolnej časti, ktorá sa hodí do stredne veľkých rodín – jej celkový objem je 3litrov, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Kombinovaná chladnička s mrazničkou v nerezovom prevedení s úpravou proti odtlačkom prstov a celkovým.

Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, Nerezová oceľ, Uchytenie dverí: Pravý. Chladnička ZANUSSI , mraz. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Free delivery and returns on eligible orders. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Konstrukce chladničky: kombinovaná.

Provedení chladničky: s mrazícím . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Price match promise and next day . Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia. Netto objem mrazničky: 1l, Netto objem chladničky: 2l, Veľmi tichý: len dB (A), Automatické odmrazovanie chladničky, Osvetlenie chladničky: LE . Sok-sok olcsó hűtőgép, és egyéb háztartási gépek, raktárról.


Volně stojící chladnička s mrazákem ve spodní části v nerezovém provedení provedení o celkovém objemu 3l. Disponuje funkcí rychlého zmrazení s přesnou . Základní informace Vlastnosti Barva Šedá a nerezové dveře s ochranou proti otiskům Počet kompresorů Ovládání Mechanické . Conheça a nossa gama de frigoríficos sem sair de casa em Worten. Compare the cheapest US prices. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Döntsön energiatakarékosan!


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky