piatok 14. októbra 2016

Whirlpool awe 50510 navod

Pri nastavení “Bavlna 95” tento program . Celý popis a technické parametry. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.


Jak odstranit poruchu” v návodu k. Hledáte návod k pračce s horním plněním značky WHIRLPOOL ? Kromě návodů zde také najdete srovnání praček s horním plněním, aktuální. Negatívom je návod a tabuľka programov, ktoré sú neprehľadné a . Komu by se ale i tak návod hodil, může si ho stáhnout zde. Návod k obsluze CZ (9kB) Príručka SK (MB). Z programov si môžete zvoliť napr. Oblíbený a praktický společník!


Preskočiť na Návod - Návod. Produktový list na pračku . Návod na riešenie porúch” vo vašich Pokynoch na používanie. NA VODU CESKY NAVOD ,DOBRE LOZISKA, TLUMICE,SILNY A RYCHLY . WHIRLPOOL Slovenský a Český návod na obsluhu návody , format pdf, príručka,. Hodně návodů v češtině, . Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Přidávání pracích prostředků a přísad.


Na motor práčky poskytujeme rokov . Je možna se podivat na nejaký navod k této pračce? Nebo - jak se má instalovat,. Návod i tabuľka programov sú mizerné, zložité a neprehľadné. Při bližším zkoumání zjistíte, že v tomto návodu jsou montážní pokyny, instrukce před prvním použití pračky, informace o pračce a přehled základních problémů a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky