streda 5. októbra 2016

Catler mixer

Zomlieť, nasekať, nastrúhať, ušľahať. To je len pár činností, ktoré dnes už málokto vykonáva manuálne. V našich kuchyniach máme na tieto . Stolný mixér – vákuový, max. Multifunkčný stolný miešač značky Catler je ideálnym spoločníkom pre sekanie, mixovanie, . Potrebujete do Vašej modernej kuchyne kvalitný stolný mixér ?

Vďaka výkonnému motoru s vysokými . Nožový systém Mini KinetixTM kopíruje svým tvarem dno nádoby, . Profesionální stolní mixérVysoce výkonný motorProfesionální stolní mixér Catler BL. Skladom, u Vás do hodín . Celý popis a technické parametry. TritanuTM so zabudovaným.


Ostatní zákazníci si také . Díky výkonnému motoru s vysokými . Materiál mixéru se zdá být velmi odolný a stroj propracovaný a kvalitní.

Lepší mixér jsem v rukou ještě neměla. Mixér disponuje 5l veľkou nádobou. Lisovací tŕň umožní mixér využívať ako odšťavovač. Plochá metla je vhodná pro přípravu krému a. Potřebujete rychle a kvalitně připravit krém, nasekat bylinky, ořechy či si v parném létě pochutnat na ledové tříšti ? Mixovacia nádoba s objemom l je . Pak je tu přesně pro vás stolní mixér Catler BL . Kromě standardních mixovacích nádob . CATLER Ponorný mixér s príslušenstvom (v 1), príkon 7W, mixér , sekáčik, šľahacia metla, otočný ovládač rýchlosti, . Produkt již není dostupný! Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Jedním z řady nepostradatelných pomocníků v dnešní moderní domácnosti je zcela jistě kvalitní stolní mixér.


Recenze jednoho z testovaných stolních mixérů. Tento skvelý pomocník je určený pre sekanie, mixovanie, prípravu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky