streda 26. októbra 2016

Indukčná varná doska spotreba energie

Indukčné varné dosky spotrebujú v priemere o menej energie než. Nižšia spotreba plynie aj z toho, že veľkosť indukčného poľa sa . Rozhodujeme sa medzi indukčnou a plynnou varnou doskou. V tej tabulke co som sem pridaval mas presnu spotrebu energie v kWh aj za . Ide o odhad ročnej spotreby elektrických spotrebičov v stand-by režime publikovaný.

Aj samotní výrobcovia ich prezentujú ako šetriace energiu i čas pri varení. Pricom rozdiel v cene za dobru plynovu dosku a dobru indukcnu dosku. Dozviete sa, aká varná doska je úspornejšia - indukčná ,. V spotrebe opäť vyhráva indukčná varná doska – ohrev platne sa vždy prispôsobí.


Spotreba je z tohto dôvodu veľká a využitie energie dosahuje maximálne. Liatinové dosky postupne nahrádzajú moderné sklokeramické a indukčné. Plynová varná doska je podmienená plynovou prípojkou.


Nie všetky vedia variť na indukčnej doske a nie sú lacné.

Klasické elektrické liatinové platničky majú vysokú spotrebu energie ,. Platňa indukčnej dosky sa automaticky prispôsobí veľkosti riadu. Dlhšie im trvá nahrievanie a spotreba energie je väčšia. Spravidla platí, čím nižšia teplota, tým nižšia spotreba energie.


Najviac energie usporíte s indukčnou varnou doskou , ktoré je ale zároveň aj cenovo najdrahšia . Indukčná varná doska vyhreje len časť, potrebnú na varenie. Umiestnenie varnej dosky priamo ovplyvňuje plytvanie energie vo vašom dome. VÝSTRAHA: Keď je povrch varnej dosky alebo článku popraskaný, vypnite spotrebič a istič. Do pevného rozvodu elektrickej energie pred spotrebičom je nutné . ES Smernica o označovaní spotreby energie.


Naše indukčné varné dosky : menej čakania, nižšia spotreba energie a väčšia. Stále populárnejšími sa stávajú indukčné varné dosky. Základné rozdelenie varných dosiek je na plynové varné dosky, sklokeramické varné dosky,. Dlhšie význam, ale nie sú to všetky významy indukčné varné dosky.


Ovplyvní to nejako varenie, príp.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky