štvrtok 13. októbra 2016

Tlakový hrniec 5l

Luxusní tlakový hrnec o objemu l se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Varenie v nich je o niečo jednoduchšie a menej časovo náročné. Nový špecifický patentovaný systém otvárania . Je vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým. Tlakový hrniec je určený pre .

Najlepší internetový obchod - ponúkame len tie najkvalitnejšie potreby do tvojej kuchyne. Kvalitný materiál je predpokladom, že vám bude slúžiť dlhé roky. Nerezový tlakový hrniec 5L s pákovým uzáverom, ventily, sendvičové dno, hrúbka materiálu 6mm. Mnohí po tlakovom hrnci túžia, mnohí si ho pre jeho vyššiu cenu nekúpia. Univerzálnosť tlakových hrncov značky Tefal vám umožní každodennú rýchlu prípravu chutných a. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Tescoma Magnum 5l tlakový hrniec.

Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. TESCOMA ULTIMA 5l tlakovy hrniec. Kuchynský riad Silampos je vhodný na všetky typy ohrevu: plynový, elektrický, elektricko-žiarivý, sklo-keramický a indukčný.


Ideálny na varenie pre päť až šesť osôb. Vhodný aj na indukčné variče. Osobní odběr na pobočkách. Jednoduchá manipulácia otvorenia veka jednou rukou.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nevařte pod tlakem, ale v kvalitním tlakovém hrnci. Třeba Lamart cuir LTDSDtlakový hrniec 5l , za 68. Vyberajte s nami najlepšie tlakové hrnce na trhu. Ak máte nejaký tlakový hrniec už doma a chcete sa podeliť o svoje. S hrncom je ľahká manipulácia.


S otvorením veka si už nemusíte . Fast Flavour multifunkčný tlakový hrniec 5l čierna farba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky