utorok 18. októbra 2016

Hbg6750s1

Garancia nákupu - Vstavanespotrebice. D horúci vzduch: perfektná distribúcia tepla pre optimálne výsledky na akejkoľvek úrovni. Ponúka programov pečenia a automatických programov.


Trouba s velmi účinnou čistící funkcí pyrolýzou - teplota vystoupí . Díky ovládacímu prstenci kolem TFT barevného textového displeje se . Multifunkční trouba v en.

AutoPilot 10: každé jídlo je perfektně . Pri práci a úprave jedál rúra pracuje. Třída účinnosti dutého prostoru. A (nejvyšší) - G (nejnižší). TFT-displej s ovládaníjednoduchá obsluha vďaka ovládaciemu . Pyrolytické samočištění, max. D Horký vzduch: perfektní distribuce tepla pro optimální výsledky na jakékoliv úrovni.


Nabízí programů pečení a automatických programů. Při práci a úpravě jídel trouba pracuje.

Termoobieg 4D: doskonałe rozprowadzenie gorącego powietrza na każdym poziomie piekarnika. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Vestavná trouba: Pro perfektní výsledky pečení.


Skladem Méně než ks: za 2-pracovní dny u Vás. Veľkosť rúry: Stredná, Typ rúry: Elektrický, Rozsah termostatu (1. rúra): – 3°C. Farba: čierna, Nerezová oceľ, Systém . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Spotřeba energie (kWh): 0. Große Auswahl von Top-Marken. Zabudovateľná rúra: pre perfektné výsledky pečenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky