piatok 7. októbra 2016

Vešiaková zostava do predsiene

Skriňa do predsiene k zostave Mecki v prevedení wenge-biela. V eshope skladom, tovar . Predsieňová zostava Lea, dub Sonoma. Praktická predsieňová zostava v kombinácii dub sonoma a biela.


Expresné doručenie nábytku.

Set bielej skrine a nástenného vešiaka Homitis Up. Vešiaková zostava do predsiene. Zostava sa skladá z dvoch prvkov. Oba panely obsahujú po dva vešiaky na zavesenie odevu. Každá chodba si nevyhnutne žiada botník, vešiakovú skriňu, skriňu na zavesenie búnd či kabátov a malý úložný priestor.


Nábytková zostava do chodby BELLE. Polica do predsiene OURE košíky biela.

Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne. Moderné predsiene alebo vešiakové steny majú vysoký lesk a jednoduchý dizajn. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.


Predávame predsieňový nábytok, botníky, zrkadlá do predsiene , vešiakové steny, vešiaky a stojany. V našej ponuke nájdete moderný nábytok do predsiene , ale aj kompletné. Vyberte si zo širokej škály nábytkov do predsiení či celé komplety, alebo si zoskladajte podľa.


Nábytok na uloženie oblečenia a obuvi do haly, predsiene či chodby vám. Predám tento nábytok do predsiene. Moderný aj tradičný dizajn, výhodné zľavy. Je tvorcom prvého dojmu pri pomyselnej vstupnej bráne do Vášho príbytku. Nájdete u nás moderné a kvalitné vešiakové a predsieňové zostavy v rôznych farebných prevedeniach aj skladom.


Komplety do predsiene sa stali veľmi obľúbeným segmentom pri zariaďovaní domácnosti. Nemusí ísť pritom o “nábytkovú klasiku”. Nevšedný dizajn sa postará . Promo;Wide and low (top center);SK NM - kabelky .

Nie je treba - náš eshop Vám ponúka desiatky vešiakov ale i kompletné predsiene a predsieňové steny. Vyberiete si z klasických i moderných vešiakov, máme . Táto stena je vhodná práve do tých predsiení či vstupných hál, ktoré sú skôr menších rozmerov a nemôžu si dovoliť rozsiahlu predsieňovú zostavu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky