pondelok 10. októbra 2016

Vešiaková stena

Vzorová zostava sa skladá z vešiakové steny , šatníkové skrine a skrinky na . Vešiaková stena nesmie vo Vašej predsieni chýbať. Je tvorcom prvého dojmu pri pomyselnej vstupnej bráne do Vášho príbytku. Z praktických dôvodov umiestnite policu s vešiakovou stenou nad lavičku. Skrinky na obuv a skrine sú dokonalým riešením pre uskladnenie obuvi mimo dohľadu .

Nájdete tu všetko do Vašej predsiene. Toto sú najčastejšie používané nábytkové časti v . Nemusí ísť pritom o “nábytkovú klasiku”. Nevšedný dizajn sa postará . Každá chodba si nevyhnutne žiada botník, vešiakovú skriňu, skriňu na zavesenie búnd či. SEDONA dub sonoma biely mat . Predsieňová sada či predsieňová stena je šikovná zostava nábytku presne.


A preto Vám ponúkame vešiakové steny , ktorými môžete zariadiť byt či dom.

Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne. Buduj i remontuj taniej . Má štyri vešiaky na kabáty, šatky, kabelky a iné doplnky. Rozmery ŠxVxH: 60x145x2cm. Farebné a materiálové prevedenie: DTD laminovaná, dub san remo. Jednotlivé prvky Vám umožnia . Klasická predsieňová zostava obsahuje malý botník, závesný panel so zrkadlom aj úložnú zásuvku.


V dubovo-bielej kombinácii. Tak ste na správnom mieste. Praktická vešiaková stena KORADO NEW je vyrobená z DTD laminovanej vo farebnom prevedení buk. Moderný sektorový systém TOPTY vhodný na zariadenie kancelárií, pracovní, obývacích priestorov či predsiení.


Viacúčelová vešiaková stena Kent. Vysoká kapacita vďaka štyrom kovovým ramienkam na odevy a štyrom silným magnetickým háčikom na kovovom panelu. EU (Javorina, Slovakia ) z FSC . Predám predsieňovú steňu s zrkadlom a botníkom na topánky plus dva vešiaky.


Zoradiť podľa: Prednastavené.

Moderná predsieňová sektorová zostava, prevedenie: dub san remo, materiál: DTD laminovaná, vešiaková stena 6 (ŠxVxH): 60x145x2cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky