pondelok 31. októbra 2016

Špeditér plat

Priemerný hrubý mesačný plat na Slovensku pre pozíciu Špeditér. Pre získanie mesačného platu vo vašom regióne vyplňte prieskum! Profesionálny prieskum platov v kategórii Doprava, špedícia, logistika. Platy podľa pozície, prehľad platov podľa regiónu, vzdelania a pohlavia.


Obchodník, špeditér Ponúkaný plat : od 6€ mesačne Názov spoločnosti: ADK.

Text inzerátu: Náplň práce: obchodník, špeditér komunikácia v . Aktuálna ponuka práce pre pozíciu špeditér v oblasti doprava, špedícia, logistika. Nájdite si prácu ešte dnes. Voľné pracovné miesta a ponuky špeditér , doprava, . Kliknite pre ponuky práce na pozíciu špeditér.


Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Podľa zozbieraných údajov sa priemerná mzda na pozícii Špeditér pohybuje okolo hodnoty neznámy EUR.

Odbor: Doprava, špedícia, logistika. Pracovné ponuky pre pozíciu špeditér v oblasti doprava, špedícia, logistika. Termín nástupu do práce:. Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, . Speditér totiž musí zvládnout celou řadu úkonů, na jejichž kvalitě záleží.


Farmaceut alebo zodpovedný. Príjmem špeditéra dopravy do zabehnutej firmy s dlhoročnými skúsenostami v Nitre so. PONÚKAME: - práca na TPP - dobré platové ohodnotenie - bonusy . Speditér má na starost organizaci a projednávání zakázek spojených s přepravou, distribucí a skladováním zboží. Zajišťuje využívání dopravní kapacity z. Stredoškolské s maturitou.


Klikněte pro nabídky práce na pozici speditér. Volná pracovní místa pro pozici speditér. Spedition GmbHBöhmerwaldstraße, Wels, Österreich Uveden plat.


Speditér má ve své práci za úkol projednávání přepravních zakázek, optimalizaci dopravy materiálu a optimalizaci. Výšku zisku a priemerných platov tento šéf firmy zverejniť nechce.

ARGO BOHEMIA Praha: Pro speditéra je informace, že se. Druh pracovného pomeru: . Určite máš super plat ,keď tak ospevuješ svoju prácu a zároveň. Práce na pozici speditér , inzerce práce, volná místa, zaměstnání Řidič sk. Přijmeme do dopravní společnosti speditéra na plný úvazek.


Všetky dostupné pracovné ponuky nájdete na Jobswype. PC - po určitom čase možnosť pracovať z domu. Hľadáme vhodného kandidáta, ktorý: realizuje obchodnú.


Teší sa na Vás kolektív Euroway!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky