pondelok 17. októbra 2016

Obrusy do reštaurácie

Vybrať si obrus do reštaurácie nie je tak jednoduché, akoby sa mohlo zdať. Je dobré si pred ich kúpou položiť pár otázok, ktoré nájdete v tomto článku. Dojem celej reštaurácie je veľmi intenzívne spojený so spôsobom, akým je . Zaoberáme sa textilnou výrobou so zameraním na reštaurácie , stravovacie zariadenia a cateringové spoločnosti.


Vyrábame na mieru: reštauračné obrusy , . Agatex - internetový obchod - výroba teflonových obrusov na mieru.

STEXO- obrusy , prestierania, bytový textil. Reštaurácia - Reštauračný textil - obrusy - pranie do 95°C - Predaj produktov. Ide o obrusy , o ktoré je trvalý záujem zo strany hotelových reštaurácií , reštaurácií významných kúpeľov a reštaurácií vôbec.


Taliansky výrobca produktov prestierania pre reštaurácie. Vysoká kvalita a úžasný dizajn to je Pack Service. Pri zariaďovaní reštaurácie myslíte aj na detaily.


Kompletné gastro zariadenie pre hotely a reštaurácie. Pre našich zákazníkov ponúkame možnosť výšivky loga na oblečenie, obrusy a uteráky. Súčasťou samotnej reštaurácie je i čistý obrus a vkusne doladené prvky stolovania.

Vhodne zvolené farebné prevedenie obrusu navyše . Otvorením prevádzky LAVIO - rozširujeme naše služby pre hotely a reštaurácie , catering, eventy, firmy ako aj jednotlivcov o oblasť predaja luxusného . Okrúhly škvrnám oddolný obrus , Ø 2cm. V rámci hotelového programu ponúkame obrusy s teflonovou povrchovou úpravou do. Vašu reštauráciu alebo penzión. Vhodné do interiérov reštaurácií , jedální, penziónov či hotelov.


Obrus Evolin šedo-béžová. Pridaj do zoznamu želaní. Výber vhodného obrusu by hoteliéri či majitelia reštaurácií nemali podceniť. Posedenie s rodinou, priateľmi či . Prídete do reštaurácie , ktorá vyzerá úžasne: pekný dizajnový interiér, originálne poháre a taniere, všetko krásne vyleštené. V reštauráciach sa používajú väčšinou normalizované stoly a. Pod obrusmi sú vždy multóny, ktoré zabraňujú šmýkaniu obrusov a tlmia . Dovážame podložky pod obrus vhodné pre reštaurácie a hotely.


PVC obrusy s textilným podkladom predávané na rolky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky