štvrtok 13. októbra 2016

Philco pld 1263 m

Obchodná značka Philco : Značka. Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Kapacita praní (kg) - bavlna 60° C. Pračka nabízí programů vč. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Pre tento tovar skončil predaj. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . B, hlučnost při odstřeďování: dB, LCD displej, XXL plnicí otvor bubnu, . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Předem plněná pračka Philco s odloženým startem, velkým displejem a funkcí čištění bubnu. Philco nabízí bezplatný servis v délce let nad rámec poskytnuté záruky.


Osobní odběr na pobočkách.

ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Philco . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. K této pračce Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Třída odstřeďování B Regulace otáček.


Nejnižší teplota 30°C Nejvyšší . Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Náplň prádla kgEnergetická třída . Akční leták Planeo Elektro platí od 1. Další produkty na této straně letáku . Poperte se s prádlem nez námahy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Je vybavena displejem a přehledným ovládacím panelem. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.

Get to know the legendary Philco brand and its famous history – from the.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky