štvrtok 6. októbra 2016

Tigrí orech 25kg

Trojkomorové puzdro na prúty, nový pevnejší . Na balení 25kg se nevztahuje . Tepelne upraveny partikel, kukurica, repka, pšenica, tigrí orech , podľa požiadaviek namiesam. Tigrie orechy sú veľmi efektívne a tiež selektívnou návnadou aj nástrahou. Počas namáčania môžete pridať aj cukor, urýchlite.

Popis tovaru : Mix Tigrích Orechov 6-22mm. Balenie: 1kg, 5kg, 15kg, 25kg. Výborne selektuje bielu rybu. Tigrí orech je vynikajúca nástraha i návnada pri love kaprov a amurov.


Mix TO obsahuje malé, stredné i veľké orechy. Návnada s vysokým obsahom uhlohydrátov je pochúťka pre kapre aj amurov. Zboží,které jinde neseženete, rychlost dodání a ceny, které vás dostanou! Krásny 25kg kapor z Mušova chytený na hotové boilies Japonský .

Skvelá návnada a nástraha nie len pre ortodoxných kaprárov, ale tiež pre priaznivcov feederu a klasické kapráriny. Originálne 5l plastové fľaše naplnené. Vhodné hlavně jako nástraha v úpravě . Nakladany partikl Fermentovany cerny tygri orech 25kg 300x2- Nakládaný partikl - Fermentovaný černý.


Doporučujeme jako nástrahu kombinovat s boilies nebo POP UP. Pokud tygří ořech dobře připravíte budete nadšeni jak skvěle funguje. Najpredávanejšia verzia tygrích orechov. Myslím hlavně třeba suroviny na boilies nebo pelety levnější jsem nikde neviděl hned jsem si objednal kg :-) protože to vyšlo . Byl pro vás v sezoně nejúspěšnější nástrahou tygří ořech ? FERMENTOVANÝ ČIERNY TYGRÍ ORECH 5KG. Je také bohatý na přírodní minerály, zejména na fosfor a draslík.


Neobsahuje cholesterol a má velmi nízkou hladinu . Tygrí orech POSEIDON 25kg. Kód produktu: PS-TO1Výrobca: Poseidon Dostupnosť: Nie je skladom. Absolútna novinka na slovenskom trhu!


Nejprodávanější verze tygřích ořechu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky