streda 12. októbra 2016

Drevený regál do špajze

Samostatná polica k regálu je vyrobená z prírodného borovicového dreva. Drevené regály sú vhodné do . Regál je vyrobený z prírodného borovicového dreva. Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny.


Jednoduchý plastový regál so policami. Nosnosť každej police je kg, celkové zaťaženie regálu je kg.

Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál. Regály do špajze obsahuje regále , ktoré sa ľahko udržujú v čistote. Regál drevený , latkové police s nosnosťou 35kg na polici, vhodný do izby,. Veľký výber kovových regálov. Naše kovové regály majú veľkú nosnosť a sú kvalitné.


Riešením sú police, policové systémy a regále , ktoré využijú každé. Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže. Standard- Nosnosť jednej police 200kg, .

DObry dem ahoj, kto mi vie odporucit regalove systemy do spajze ? Aky material ste zvolili, drevo ci kov? Tieto regály sú najlepšie riešenie pre sklady, pivnice a celkový priemysel. Vysoká kvalita s jednoduchým montážnym systémom.


Do rohu regálov umiestnite akoby drevené okrúhle podnosy, ktoré ponúknu . Dřevěné regály jsou vhodné do . Kovové regále za najlepšie ceny, kovový regál na predaj a kúpu na Bazar. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby. Regály a police sú funkčné riešenie na zariadenie domácnosti a nahradia veľký nábytok.


V ponuke sú aj regále do obývačky. Montáž regálov je veľmi ľahká, pretože sa pri nich nepoužívajú žiadne skrutkované. Policový regálový systém doplňuje radu kovových regálov určených pre .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky