piatok 7. októbra 2016

Astoria kávovar

ASTORIA - talianský výrobca kávovarov. Kávovary pre reštaurácie. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Doplňková zařízení kávovarů.


Tak mám doma novou hračku - jednopákový (polo)profi kávovar s 2l boilerem a dvěma HX vedeními (káva, horká voda), rotačním čerpadlem a volumetrickým . Astoria - italský výrobce profesionálních kávovarů.

Dvouskupinový automatický elektronický kávovar. Forma 3pákový, dva roky používaný, v zachovalém stavu, záruka - pravidelná údržba a servis. Techniku sa môžete naučiť, ale skutočná vášeň je súhrnom odhodlania a pýchy.


Predám dvojpakovy kavovar značky astoria používaný rok v prevádzke. Dodám aj faktúru o kúpe kavovaru a mlynca. Popis: Jedinečná nabídka nejnovějšího modelu od . Náhradní díly pro kávovary Astoria.


Dle výkresů sestavy můžete vybrat konkrétní náhradní díl.

Profesionální dvoupákový. SAE – automatický elektronický systém . Tradiční profesionální kávovar s automatickým výdejem kávy. Ať již ve variantě s displayem či bez displaye, tento kávovar se díky jednoduchému designu, . Vďaka svojmu veľmi pekne estetickému spracovaniu je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Kavovar astoria najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Potenciál stroja bez riadnej údržby nebude optimálne využitý a prinesie to ďalšie. Použité technologie a funkce zaručují mimořádnou kvalitu připravovaného . Pri automatických prístrojoch sa zanáša varná jednotka a výtoky kávy, pri pákových najmä hlava a páky kávovaru.


Standardní černé těsnění na kávovary Astoria. Moderní profesionální kávovar se špičkovým výkonem a mnoha funkcemi a. Zrozumiteľné ovládanie a praktické riešenie kávovaru Pratic Avant podporené zvýhodnenou cenou napomáha majiteľom kaviarní po celom svete. The Perfect Coffee Latte with Iberital IB7.


Bazár s nábytkom a bytovými doplnkami, elektrospotrebičmi, spotrebnou elektronikou, atď. Chcete připravovat lepší kávu, kterou ocení každý ve vašem okolí?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky