piatok 28. októbra 2016

Chladiaca doska

Hama pre notebook chladiaca. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Zľava : Praktická chladiaca doska pod notebook s ultra tenkým dizajnom len za 90€.


Nenechajte váš notebook vyhorieť! Chladiaca podložka pre notebooky do 14. Hladam nejaku s dobrym vykonom a nizkou spotrebou.

Hľadaný produkt nie je dostupný. Ak máte otázky obráťte sa na Vášho obchodného . Kapacita: až do blokov Teplota: až do -20°C Rozmery platničky: . POUZIVANY Predám skladatelný podstavec pod notebook s chladením, chladiaca podlozka pod notebook. Skladací je nastaviteľný.


Táto doska je navrhnutá . Dobrý deň, ja by som sa chcel spýtať, že aká chladiaca podložka pod notebook je najlepšia. Zabudovateľná chladiaca doska na servírovanie studených predkrmov, sendvičov .

Neprehrievajte svoj notebook zbytočne. Termo taška donášková typ 6. Všetky naše tašky určené pre rozvoz sú pevné a obsahujú tvrdé termo izolačné dno a umyvateľn. Many translated example sentences containing chladiace doska – English- Slovak dictionary and search engine for English translations. Najmä v letných horúcich dňoch, . Koniec zbytočnému prehrievaniu notebooku!


Originálny dizajn s modrou farbou podsvietenia, vyššia. Zdravím potreboval by som poradiť chladiacu dosku tak cca do 20€ notebook mám Asus A54H. Je braný maximálny ohľad na kvalitu chladenia tak, aby . Používajte podľa farebného systému.


Určený pre notebooky do: 17. Preklad „ chladiaca doska vysokej pece“ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Darujem za odvoz chladiacu dosku Hama, plne funkčná, už ju nepoužívam. Inzeráty chladiaca doska. Bezplatná inzercia, chladiaca doska predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky