štvrtok 27. októbra 2016

Hotdogovač sencor

Hotdogovače značky SENCOR. Dokáže ohriať až šesť nožičiek párkov naraz, oceníte ho však aj pri príprave . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci,. Poslední dotazy popřípadně objednávky budou vyřizovány v .

Nechybí ani nástavec na rozpékání pečiva. Najednou zvládne připravit až nožiček párků a . Popis: Prodám plně funkční, jednou použitý . Príkon: 3W Pre ohrev až ks nožičiek párok. Nadstavec na varenie až ks vajec. Oblíbená česká společnost Sencor rozšiřuje svou nabídku o další zajímavý kuchyňský spotřebič, kterým je tento multifunkční hotdogovač.


Ve výbavě má i nástavec na vaření.

Nástavec na vaření až ks vajec. Možnost přípravy zeleniny v . Navyše ho môžete použiť aj na varenie vajec alebo prípravu . HOTDOGOVAČ MAH Popis produktu: Transparentná nádoba umožňuje. Multifunkční hotdogovač na ohřev párků a rozpékání rohlíků.


Dostupnost: Není skladem 59- Kč vč. Je možné na něm ohřívat až kusů nožiček párků a nebo na něm umístit nástavec na vaření . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Pro ohřev až ks nožiček párků, nástavec na vaření až ks vajec, možnost přípravy zeleniny v páře . Naspäť do kategórie ostatné malé kuchynské spotrebiče. Predaj tohto produktu bol ukončený, posledná známa cena:. Sleva proti druhému . W, pro ohřev až nožek párků, nástavec na vaření až vajec, . Ostatní malé spotřebiče od výrobce Sencor - V kategorii ostatní malé spotřebiče.

Získejte k těmto televizím hotdogovač v hodnotě 8Kč ZDARMA Sencor. Je nám líto, ale Vašemu požadavku neodpovídá žádný záznam. HOT Dog Sencor se kterým si vyrobýte párek v rohlíku dle vašich představ.


Navíc jej můžete použít i pro vaření vajec nebo přípravu zeleniny v páře.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky