utorok 15. septembra 2015

Zahradna skrinka

LOŽNÉ BOXY, SKRINKY , REGÁLE. Zobrazenie: obrázkové, tabuľkové. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Drevená záhradná kôlňa na skladovanie náradia, veľká 3. Plastová skrinka Ambition Line S. Záhradný úložný box , polyratan, hnedý 4.

Skrine do záhrady Táto záhradná skriňa ponúka dostatok úložného priestoru na náradie a rôzne potreby – nájde sa tu suché, chránené miesto aj pre dlhé . Skriňa – záhradná , rozmery 146×82×120cm. KETER Skrinka STORE IT OUT ARC - Skriňa. V našej ponuke nájdete základný vonkajší nábytok na oddych. Náš záhradný outdoorový nábytok je moderný a využijete ho na záhrade, balkóne či terase. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Predávame závesné skrinky pod umývadlo, rohová skrinka pod umyvadlo, dvojumývadlá so skrinkou. Skrinky pod umývadlo online od Merkury Market. Vrchná časť skrinky je osadená .

Dizajnový plastový záhradný box. Vhodný na ukladanie poťahov záhradného nábytku a náradia. Vhodná na ukladanie záhradného náradia, upratovacích potrieb a iných predmetov.


Konštrukcia sa vyznačuj . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Zahradní úložný box Lifetime Comfort 5litrů. Ratanová skrinka vhodná na záhradu, terasu, k bazénu, k vírivke.


Materiál: hliníková konštrukcia plochý UV . Vonkajší nábytok pre záhrady, terasy a balkóny si v predajniach a eshope kika môžete vyberať zo stoviek modelov. Moderný dizajn, kvalitné materiály, akciové . Keter TOOL STORE v nadčasovom dizajne. Po dni strávenom na terase do neho jednoducho naukladáte všetko, čo potrebujete schovať . Prostorná HIGH STORE skříň je dostatečně velká pro uložení mnoha nářadí a příslušenství, které jsou potřebné pro práci na zahradě. Produkt je skladom u Vás za dni.


OCH, TENTO PRODUKT TERAZ NEMÁME. Digital Rock, záhradná elektrická zásuvka, dvojitý rozdeľovač, 10m, spínacie hodiny, umelý kameň. Skrinka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu a je ideálna na uloženie rôznych predmetov – záhradného náradia, potrieb na upratovanie, pomôcok na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky