pondelok 28. septembra 2015

Policky do obyvacky

Na knihy, dekorácie, drobnú elektroniku či iné neodmysliteľné doplnky do obývačky vám šikovne poslúžia odkladacie police. Tie sa vyznačujú obrovskou . Náš široký sortiment nástenných políc obsahuje jednoduché poličky , uzavreté police na stenu ale aj celé policové systémy do každej izby. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.


Nástenná polička biela, sada ks.

Drevona Polička REA polica priečinková. Nástěnná polička 60cm, barva tmavý sonoma dub P-0SONAutronic. Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta?


Policové regály a policové systémy, ktoré budete mať radi. Otvorené poličky sa hodia prakticky na každú stenu. Dokonca aj do obývačky , kde nemusia mať len okrasnú funkciu.


Do kuchyne, do kúpeľne, do obývačky ale aj do spálne a detskej izby. Na vaše poklady, suveníry z dovoleniek, aj fotografie, ktoré pre vás niečo znamenajú.

Uložte ich do regálov a políc z našej ponuky! Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Modernými policami ozvláštnite napríklad svoju obývačku a dodáte jej tak nevídaný . Poličky si vždy nájdu svoje miesto v domácnosti. Využijete ho napríklad v obývačke , spálni alebo pracovni.


Regály a poličky značky Tempo-Kondela. Moderné komody pod TV do obývačky na predaj za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Nevšednosť je jedna vec, zábavnosť druhá.


Predsa len si niektoré typy . Hodia sa do obývačky , kuchyne, kúpeľne, detskej izby, spálne, pokojne aj. Police a poličky do obývačky a pracovne dodajú vášmu domovu šmrnc a štýl. Všetky dizajnovky máme skladom. V našom eshope nájdete viac ako 2druhov závesných poličiek na stenu v rôznych tvaroch a farebných prevedeniach.


Je na Vás čo si vyberiete.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky