pondelok 21. septembra 2015

Gastro zariadenia žilina

Predaj plastového riadu, trezorov. Zoradiť podľa: relevancie . Vážení obchodní partneri,. Vás na stránkach spoločnosti GASTRO GLOBAL. Ponúkame Vám fakty a informácie s cieľom napomôcť Vášmu rozhodnutiu .

Promos alfa gastro vybavení. Sme zameraní na predaj profesionálnych gastro zariadení ako rúry, sporáky, konvektomaty, umývačky riadu, vákuove baličky, profesionálne chladničky a . Ekochlad - mraziarenske zariadenia, chladiaca technika , mrazničky, autochladnička. Profi gastronomické zariadenia.


Gastro zariadenia Žilina. Porovnajte firiem v lokalite Žilina : KRAJSPOL SK, s. MGC - SERVIS - MARTIN GOREL, BA OPRAVA CHLADNIČIEK - GASTRO.

Certifikovaný partner Rational AG : priamy dovozca, predaj a servis konvektomatov Rational. Profesionálne gastro stroje a zariadenia - vybavenie pre reštaurácie, verejné. Pravidelný rozvoz väčších gastro zariadení s individuálnym prístupom naších technikov aj do miest ako Bratislava, Košice, Prešov, Trenčín, Popra Žilina , Nitra, . Sme Vaše riešenie do hodín. Od návrhu, cez realizáciu, až po zaškolenie personálu. Názov pridelený zákazke verejným obstarávateľoNákup gastro zariadení.


Druh zákazky a miesto uskutočňovania prác, dodania . GFS sa zaoberá predajom profesionálneho gastro zariadenia do kuchýň, barov reštaurácií a fastfoodov. Tesco, Žilina , Bratislava, Považská Bystrica. Kompletné vybavenie GASTRO prevádzok, e-shop a riešenia na kľúč. Servisný technik gastrozariadenia. Nakúpte u nás kvalitné kuchynské potreby a gastro vybavenie.


Sme tu pre domácnosti i firmy. Aktuálna ponuka práce v regióne Žilina pre oblasť cestovný ruch, gastro , hotelierstvo. ManpowerGroup Slovensko s.

VARIA-PLUS Slovakia je výhradný ditribútor výčapnej techniky a výčapného zariadenia CELLI pre Slovensko. Ambulantné zdravotnícke zariadenia , Zdravotníctvo, Žilinský.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky