piatok 4. septembra 2015

Špirálový krájač na zeleninu

S jeho pomocou môžete vytvoriť napríklad dlhú špirálu z . S týmto dekoratívnym krájačom vykúzlite v okamihu nekonečne dlhé rezance mrkvy, uhorky, reďkovky a iné tvrdšie zeleniny. Doslova v okamihu vykúzlite nekonečne dlhé prúžky zeleniny. Z každej strany má rozdielnu hrúbku požadovaného krájania.


Otáčací držiak, na ktorý zeleninu.

Vynikajúci na prípravu originálnych zemiakových špirál. Súprava obsahuje ihly z nehrdzavejúcej ocele na vyprážanie aj pečenie zemiakových špirál, špirálový. Perfektný darček pre milovníkov . Nevyhnutný kuchynský nástroj na špirálové krájanie.


Rýchle a jednoduché vyrábanie hranoliek, šalátov a dokonca aj zeleninových . Pripravujte zeleninu a ovocie atraktívnym a rýchlim spôsobom za zlomok bežného času. Odrežte špičku, mrkvu zasuňte do krájača a otáčajte. Deluxe: Pripravte si originálne vyzerajú šaláty, chutné a zdravé zeleninové špagety alebo zábavné špirálové ozdoby.

VEGATELLI nemeckej značky Küchenprofi je vhodný na spracovanie zeleniny. Skvele s ním nakrájate napríklad mrkvu, reďkovky alebo uhorky. Strúhadlá, krájače , špiralizéry Tescoma Tefal Microplane LODOS a ďalšie.


Krájač – hranolčekov a zeleniny , 10x10mm, farba: biela. So špirálovým krájačom môžete vykúzliť nekonečné prúžky mrkvy, reďkovky, uhorky a všetkých pevných druhov zeleniny. Môžete vyrábať rezance a úzke cestovinové špirály z najrôznejšej zeleniny, napr.


S týmto špirálovým krájačom na zeleninu vyčarujete gurmánske lahôdky z obyčajnej. Krájač pokrája zeleninu alebo ovocie na netradičné a originálne prúžky. SSV 330WH Elektrický špirálový krájač. Praktický pomocník na prípravu kreatívnych príloh. Tento ručný krájač na zeleninu by nemal chýbať v žiadnej modernej kuchyni.


Ručný krájač zeleniny značky Leifheit. Pripravte si zeleninu a ovocie atraktívnym a rýchlym spôsobom za zlomok bežného času so Spiral 3inUniverzálnym špirálovým krájačom. SK Elektrický špirálový krájač.


Tento spotrebič slúži na spracovanie ovocia a zeleniny a je určený iba pre použitie v domácnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky