pondelok 28. septembra 2015

Whirlpool awt 2084

A MOSÓSZER ÉS AZ ADALÉKOK BETÖLTÉSE. Motor komutátorový, řízení pračky mechanickým. Nové uhlíky v motore a pól ročná záruka na elektrodiely.


WHIRLPOOL , průměr: 2mm, vhodná pro modely: řady: AWT. Neviem, či sa to hodí a či vlastne dostanem nejakú odpoveď, ale skúsim to. Problém je v tom, že prádlo vypraté v práčke a následnom vysušení .

Tato pračka je kontrolována senzory. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Nepoužívejte prosím nadměrné množství pracího prostředku.


Nie możemy się doczekać, aby Ci pomóc! Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony . Nous proposons une large gamme de pièces détachées . Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k . Topné těleso v pěkném stavu bez vodního kamene.

Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Niedawno zepsulo mi się w tej pralce łożysko wymieniłem ale musiałem coś źle założyć bo pralka dość mocno cieknie od strony . Witam silnik nie dostaję dostaje żadnego napięcia. Pompa działa programator też.


Prosił bym także o schemat podłączenia silnika. Große Auswahl von Top-Marken. Skúste to tiež, služba je zadarmo.


Szeretnék némi útbaigazítást kapni a . Instrukcja w języku polskim w formacie pdf. Nazdar, mám túto práčku,nastavým si nejaký program a počas prania zastane a nejde . Important Note: The model you have selected has more than one serial number which may mean that some parts are serial number specific and therefore may . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - whirlpool awt. Compralo en Mercado Libre a $ 2. Encontrá más productos de Electrodomésticos y Aires Ac.


Lavarropas y Secarropas, . Kupuj bezpiecznie produkty z kategorii Części zamienne w atrakcyjnych cenach.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky