piatok 4. septembra 2015

Kuchyna junona line

Moderná sektorová kuchynská zostava s drevotrieskovými dvierkami. Chcete si pořídit novou kuchyňskou linku a zpříjemnit si tak prostředí, ve kterém spousta z nás tráví hodně času? Nabízíme kuchyňskou linku Junona Line.


V cene je aj pracovná doska. Na výber z niekoľkých farebných prevedeniach: BW: dvierka dolnej-šedý volfrám s ozdobnou lištou biely lesk, . Při tvorbě sestavy Junona Line 2a mini . Po dokončení vyzerá kuchyňa úžasne, ako z časopisu, výborne sa v nej pracuje a aj varí, a každý návštevník ju s úsmevom a úžasom na tvare miesta obdivuje. Moderní kuchyňská linka v dvoubarevném dekoru dub sonoma a wenge je vhodná do kuchyní menších rozměrů.


Nábytek - sedací soupravy, kuchyně , obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice, postele, matrace, skříně,. Kuchyně junona line - barvy. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Na výběr z několika barevných provedeních: BW: dvířka dolní-šedý wolfram s ozdobnou lištou bílý lesk, dvířka . JUNONA LINE sektorová kuchynská linka JUNONA LINE moderná kuchynská linka JUNONA LINE. Akční sestavy kuchyní i doplňkové sektorové skříňky mají v ceně pracovní desku.


Konverzný kurz 1EUR = 30. Ekonomická řada kuchyní Junona line Vám výrazně ušetří peníze , lze ji sestavit z jednotlivých skříněk a pořídit . Rozmery 53-82x240x35-v. Dvířko je výklopné směrem nahoru.


Praktická a designově přitažlivá spodní skříňka kuchyně Junona Line. U nás si můžete vybírat z velkého množstcí barev, prvků a rozměrů. Spodní skříňka do kuchyně Junona Line vám zaručí, že při vaření budete mít všechno předhledně po ruce. Barva je wenge s ozdobnou lištou dub Sonoma.


Skříňky těchto kuchyní vám dokážeme vyrobit na vámi požadovanou šířku s individuální. Součástí kuchyně je pracovní deska v provedení grafit, která je dělená podle .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky