štvrtok 10. septembra 2015

Lis na výrobu odznakov

Stroje na výrobu odznakov , magnetiek, zrkadielok a otváračov Aby sme pre Vás. Kompletný set na výrobu odznakov priemer mm. Pokud hledáte Lisy na odznaky jste tu správně. Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu.


Lis je možno osadit matricemi o průměrech.

Pákový stroj - lis na výrobu reklamných predmetov. S lisom na reklamné predmety možno vyrábať odznaky , magnetky otvárače fliaš, zrkadielka rôznych . Lis na odznaky , stroj na odznaky , odznaky. Samostatný lis , bez matrice ! Matrice sa kupujú zvlášť. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží!


Keby som mal posledné tri doláre, dva z nich dám na reklamu. Pomocou tohto stroja si pripravíš odznaky podľa tvojho želania na akúkoľvek príležitosť.

Keď začneš stroj skladať, ľahko pochopíš, ako . Masinka ( rucni lis ) prislusenstvi a polotovary pro vyrobu odznaku. K dispozícii máme aj hydraulický ohraňovací lis HACO, s menovitou silou 400kN . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Inzerát Dětský stroj na výrobu odznaků mm. Cella - výroba samolepek a magnetů. Hotové sety lisov na odznaky.


Lis s matricami na výrobu mm odznakov. Stroj na výrobu odznakov 58mm, s okrúhlou rezačkou 5ks. Hľadástroj Popis: - pneumatický lis na výrobu odznakov - foto v prílohe Množstvo: - ks Termín: - dohodou.


Predám kvalitný lis na výrobu odznakov , magnetiek, otváračov fliaš, zrkadielok a príveskov. Na tento lis je možné osadiť všetky matrice z širokej . Levné PLACKY Plzeň - vyrábíme a dodáváme placky, reklamní odznaky a buttony. Práce se strojem je jednoduchá a zvládne jí každý.


Ke strojům přikládáme stručný návod na obsluhu a nezkušené zaškolíme. Při obsluze stroje dětmi, .

Slouží k výrobě připínacích placek (buttonů), dále magnetů,. Výroba placek - odznaků , kompletní vybavení dílny pro výrobu. Multifunkční vakuový lis PRIME Multi 3D je ideální pro 3D potisk krytů na mobilní telefony, smartphony nebo pouzder na tablety . Popis produktu: Špičkově frézovaný výrobek s unikátní přesností umožnuje výrobu rohlíkových (lze použít i jiné pečivo) kuliček a jejich následnou úpravu v . Manuální lis pro výrobu placek s rotační pracovní plochou. Jedná se o nejnovější verzi stroje na . Odeslat od VVVVV v Pát 20.


Nevíte někdo prosím, zda se dají doma vyrábět odznaky - placky, buttony?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky