streda 9. septembra 2015

Klimatická trieda chladničiek

Pozor na klimatické triedy chladničiek. Umiestnenie chladničky do chladnejšej špajze či pivnice môže priniesť citeľnú úsporu energie, avšak . Prečítajte si náš sprievodca výberom chladničky alebo mrazničky. Pre slovenské podmienky stačí klimatická trieda N. Napríklad ak bežná kombinovaná chladnička v triede A spotrebuje za.

Skôr ako si chladničku kúpite, pozrite si, čo trh ponúka, porovnajte si. Určite sa tiež hodí veľká variabilita vonkajších podmienok, tieto chladničky totiž patria poväčšine do najširšej klimatickej triedy. Od týchto chladničiek tiež môžete.


Zdravim, vyberame vstavanu kombinovanu chladnicku do noveho domu a pri prehladavani e-shopov sme sa stretli s vyrazom . Bohužiaľ, čím je vyššia klimatická trieda , tým sa spotrebuje viac energie. Tento stav môže spôsobiť ešte horšie situácie, ako otvorená chladnička. Chladnička s Medním nebo několika prostory pro čerstvé potraviny;.

Uvádzaná klimatická trieda úzko súvisí s umiestnením spotrebiča. Výrobcovia chladničiek sú neustále prekvapení novými modelmi s vylepšenými vlastnosťami a . Kategórie chladiacich spotrebičov pre domácnosť: = chladnička s jedným alebo. SAMSUNG BIELA SAMSUNG RF 24FSEDBSR chladnička americká. Automatické odmrazovanie chladničky.


Monoklimatická chladnička. ST, odmrazovanie: chladnička. Ak si zariaďujete bývanie alebo sa rozhodujete, aká chladnička.


Na výrobnom štítku spotrebiča nájdete údaj o klimatickej triede , kde pre . Tabuľka uchovávania potravín v chladničke. Teplota vnútri chladničky môže mierne stúpať alebo klesať, tieto zariadenia nie sú. Klarstein 90L1-WH je prakticky zameraná chladnička , prispôsobená na používanie.


Kombinovaná chladnicka s mraznickou. Spotreba energie 2kWh za rok na základe výsledkov štandardného testu za 24 . Základná farba výrobku, Biela.

Riadiace rozhranie, Interaktívny displej na dverách. Jinak musí chladnička více chladit, což zvyšuje. Klimatická třída je uvedena na typovém štítku.


Zariadenie Klarstein Reserva Piccola je čierna chladnička na víno, ktorá bola.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky