piatok 11. septembra 2015

Nábytok masív borovica

NÁBYTOK MASÍV - BOROVICA. Masívny nábytok ponúkame z borovice , buku, dubu a smreku. Prezrite si Borovicový nábytok z masívu na stránkach mojnabytok.


Kvalitný drevený nábytok z borovicového masívu od spoločnosti DREWMAX a ďalších výrobcov masívneho nábytku. V tomto sortimente nájdete masívne postele . To pravé riešenie pre Vaše bývanie.

Nábytok s dekorom borovicového dreva na Asko. Najlacnejší nábytok z masívu. Vešiakový panel z borovicového masívu je vhodná súčasť vašej predsiene.


Spoločnosť LAMA DREVO SK s. Firma BRADOP pôsobí na trhu 18rokov. Výrobca masívneho nábytku. BRADOP - výroba a distribúcia nábytku z masívu a LDTD. E-shop s nábytkom , bytovým zariadením, bytovými doplnkami.


Vyberte si z našej ponuky kvalitného nábytku z masívu borovice.

Pri výrobe je kladený dôraz na kvalitu dreva a spracovania. V ponuke nájdete kompletný . Nadstavec na šatníkovú skriňu 1DV Materiál : masív borovica - možnosť objednať. Do ponuky sme pridali aj predaj drevených edukačných hračiek firmy Fauna. Všetky kategórie dreveného nábytku z masívu sú dostupné ako prírodná borovica , . Drevené postele z borovicového masívu. Veľmi elegantná šatníková skriňa z masívu borovica lakovaná.


Jedálenský drevený stôl BOROVICA 160. Súprava nábytku do detskej izbičky. Všetko je vyrobené z borovicového masívu vo farbe olše. Materiál: Masiv buk cink olejování, Masív buk cink, Masív smrek. Toho se využívá například při výrobě postelí v rustikálním stylu, kde výrazná struktura a kresba borového masivu podtrhuje jedinečný vzhled nábytku.


Nájdete tu jednolôžkové postele, ale aj veľké manželské postele, z borovice a buku. Posteľ ADA je celá vyrobená z prírodného borovicového dreva, ktoré zaručuje odolnú a pevnú konštrukciu. Predávame nábytok , čalúnení nábytok , kúpeľnový nábytok , kuchyne, kancelársky nábytok ,. Ručne voskovaný nábytok z masívu borovice.


Tento nábytok je voskovaný pravým prírodným včelím voskom, v širokej palete farieb.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky