štvrtok 3. septembra 2015

Profi hrnce

Profi hrnce z kvalitní nerezové oceli. Gastro nerezové profi hrnce mají sendvičové dno. Určeny pro myčky, indukční vařiče, elektrické i plynové sporáky.


Veľmi obľúbenými produkty sú nerezové hrnce a kastróly. Vyberte si z široké nabídky profesionálního nádobí - měděné a nerezové hrnce , kastroly, pánvičky. Vyrobeno z kvalitního materiálu.

Profesionální nerezové hrnce vysoké kvality Sendvičové dno Základem je hliníkový disk (hliník rychle kumuluje a rozvádí teplo), který se přivaří. Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny.


Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro . Hrniec vysokýobjelitrapriemer: cmvýška: naša cena 1€ . Antikorový hrniec s pokrievkou použiteľný pre každý druh ohrevu – plyn, elektrinu, sklokeramickú aj. Hrnce , kastroly, pánve, poklice, Hrnce. Všetky informácie o produkte Sada riadu Tescoma HOME PROFI ks, porovnanie cien z.

Súprava hrncov HOME PROFI , 9-diel, nerez - TESCOMA. Nerez hrnce profi do gastro provozu kuchyně jídelen, restaurace pro všechny sporáky vč. Je vybavený pružným vekom s tvarovanou . Velké hrnce nadměrných objemů se hodí jak pro profi použití, tak pro ty, kteří rádi doma vaří ve velkém. Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi.


Povrch je v provedení s matným leskem a velmi odolný proti skvrnám a škrábancům. Jsou opatřeny sendvičovým dnem, díky kterému budete pokrm připravovat kratší dobu a ušetříte tak . Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních. Sada dielov z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele so sendvičovým dnom.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Vynikajúci na použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Termoakumulační sendvičové dno pro vaření s úsporou energie, teplota uvnitř .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky