streda 30. septembra 2015

Pohare na med

V tejto kategórii nájdete bežné sklenené poháre alebo plastové obaly rozličných tvarov určené k. Táto praktická nádoba na med zabráni tomu, aby ste doma skladovali nevzhľadnú a veľakrát ušpinený . Kilner pohár na med s klipom, l. Včelárske potreby - svet-vciel. Poháriky, viečka a iné obaly - Darčeky a ozdobné predmety Rámiky - potreby k ich výrobe.

Doplnky k úľom Ochranné . U nás SKLADOM za 1€ s DPH. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy.


Ponúkajte med na predaj v čo najlepšej kvalite, ktorú čo najlepšie podporíte aj kvalitným vzhľadom poháre , ktorá jasne dá najavo vašu precíznosť. Etikety Rozmer 48x88mmUrčené sú na 720ml poháre s medom plnofarebná. Slovenský med priamo od v.

Oznamuje všetkým naším členom, že si môžu môžu objednávať poháre na med. Na pohár je vhodné viečko s priemerom mm. Výsledok vyhľadávania objektu poháre na med drahovce na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


Predaj fliaš na alkohol, víno a zaváracie poháre. Ozdobné uzávery a viečka na steril a masové výrobky aj s potlačou. Skrutkovací zaváraninový pohár Twist - faceta o objeme 7ml s vonkajším priemerom hrdla mm.


Ako v každom obchode, obal predáva, takže nová poháre , viečko aj etiketa na med sú zárukou dobre uloženého medu, a relatívna istotou, že ste pre zákazníka. ZO SZV, ZO SZV, adresa doručenia, tel. MED objednávka - poháre na med. Cena za kus, €, €. Aktualizovaný pred dňami. Ruský dizajnér vytvoril najkrajší obal na med na svete.


Sklo je ten najlepší obal na med. Poháre , viečka a iné obaly na med.

Dávkovač s adaptérem připevníte ke každému víčku, ve kterém je otvor cca mm, poté můžete ze sklenic dávkovat med , heřčici, kečup atd. Logar Trade včelárske potreby, medomety, Nádoby na med , vytápače voštín, nádoba ná víno. Pohár 1ml, (slovinský med ) TO 53.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky