piatok 11. septembra 2015

Beko ev 6102 manual

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se . Obecné bezpečnostní pokyny.


Tento výrobek mohou používat děti od let věku včetně a osoby, jejich fyzické, smyslové nebo duševní . Předem plněná pračka Beko s pracími programy, úsporným provozem a jednoduchou obsluhou.

Databáze návodů je průběžně . Jiné podporovány bohužel nejsou. Laundry manuals and free pdf instructions. Find the user manual you need for your laundry appliances and more at ManualsOnline.


Automatická pračka předem. Pračka s předním plněním v úzkém provedení je vhodná. Balicí materiál je zcela recyklovatelný a je označen recyklačním symbolem , který znamená, že tento materiál musí být dopraven do místní sběrny odpadů.


Pračka ovládá základních programů a hloubka spotřebiče je pouhých cm.

Je zástupcem spotřebičů úsporné. V pamäti Podobné Šetrné a úsporné pranie - to je sen každej ženy v domácnosti. Hodně návodů v češtině, . Práčka s predným plnením v úzkom prevedení. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Please read the instructions in this operator manual carefully before using the product.


Beko sú pračky, umývačky, chladničky, rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Reset pračky Beko už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Manual Download Pdf , Free Pdf Beko Tv User Manual Download. Program pranie ręczne Możliwe jest już pranie w pralce tak delikatnych materiałów jak jedwab, czy kaszmir! Wystarczy włączyć opcję „Pranie ręczne, która . Na jeden prací cyklus spotřebuje 8kWh energie, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky