utorok 29. septembra 2015

Robot na cestoviny

V príslušenstve nájdete nástavce na cestoviny , mlynček na obilie a mäso, mixér, . Ako si vybrať kuchynský robot ? Cestoviny vo všetkých sekciach. Dnes by som vám rada predstavila kuchynský robot Gratus ponúkaný. Gratus príslušenstva vrátane nadstavcov na cestoviny , . Ako už názov napovedá – tento robot je špecialistom na cestoviny každého druhu.

Vďaka unikátnym nadstavcom na výrobu domácich cestovín u vás môže . Dokúpiteľné príslušenstvo - Nadstavec na cestoviny - Krájač na tagliatelle - rozšírte funkcie vašeho domáceho robota o sadu strúhadiel. Od teraz bude príprava cestovín jednoduchá ako nikdy predtým. Vyskúšajte aj vy ako ľahko sa dajú pripraviť cestoviny pomocou robota Sencor . Ešte prvý deň zapožičania som skúšal vyrábať domáce cestoviny.


Vzhľadom k cene som nečakal žiadne problémy, všetko do seba perfektne . Tieto cestoviny sa obvykle podávajú čerstvé, preto mávajú porézne hrubú. Súčasťou robota je kvalitná nerezová misa s kapacitou l, kde môžete urobiť.

ETA Gratus Maxipasta poteší milovníkov cestovín. Klarstein Lucia Rossa je silný kuchynský robot , ktorý má nástavce na. S jeho pomocou môžete pripravovať domáce cestoviny všetkých tvarov. Kenwood Nadstavec na talianske cestoviny AT970A.


Spustite robot otočením voliča rýchlosti (5) na stupeň “5” až “7”. Elektrický stroj na výrobu cestovín, vyvaľovačky cestoviny vo veľkom množstve. Mieša a aj vytlačí cestovín!


Všestranné príslušenstvo pre vášho kuchynského robota MUM. Lahodné výtvory pri pečení, čerstvé cestoviny , chutné zeleninové jedlá alebo zdravé smoothies. Robot aj prislusenstvo musia byt ulozene po ruka, aspon ako bezne . Potom si môžete vytvoriť domáce cestoviny , chutné ako z presláveného . Môžete vyrobiť rôzne druhy cestovín - bucatini, fusilli, makarón), rigatoni.


KitchenAid robot Artisan KSM17 chróm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky