piatok 11. septembra 2015

Polystyrenove krabice

Polystyrénové izolačné boxy održujú teplo a chlad potravín. Ideálny pre prepravu výrobkov citlivých na teplo. Termobox s víkem L litrů . Krabice na zmrzlinové torty a boxy na zmrzlinu udržia mrazené výrobky po dlhú dobu v pôvodnom stave.


Polystyrenové přepravní termoboxy jsou lisovány z vysoce kvalitního pěnového polystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost výrobků.

Polystyrenové boxy nejen skvěle ochraňují zboží před poškozením, ale především pomáhají udržet jejich teplotu (ať již jde o produkty chlazené či teplé). Predam nove ciste litrove Polystyrenove termoboxy 4cm hrubka stien. NOVINKA v našom eshope - sáténové stuhy. Využite pri dekorácii torty ale aj ako doplnok na okraje polystyrenových podložiek. Vybrali sme pre vás tie . Použijte na balení polystyrenové obaly na lahve.


Dřevěné krabice chrání skleněné lahve nejčastěji s vínem a navíc dobře vypadají.

Výroba a prodej polystyrenu. Nabízíme polysternové obaly, boxy, tvarovky, stavební polystyren. Standardní provedení nebo dle požadavků zákazníka. Doporučuji nechat si sletovat kovové krabice tak aby se dvě vešly do polystyrenové bedny. Musí být s víkem aby se bedna mrazem . Obaly z expandovaného polystyrenu, které držíme skladem.


Popri štandardizovaných obalov ponúkame tiež výrobu polystyrenových. Inzerát Polystyrenové Krabice s víky v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od prestavba na Sbazar. Popis: Cena je uvedena za kusy.


Ak chcete poslať niekomu víno ako darček, tak sa vám bude hodiť táto prepravná krabice. Tá zaistí, že sa víno v poriadku a za prijateľnú cenu doručí kam . Docela by se hodila v létě na živý rybičky. Díky mechanickým a izolačním vlastnostem jsou polystyrenové termoboxy ideální volbou pro vaše zboží, vykazující vysokou životnost, pevnost a pružnost. PP,průhledné, polystyrenové , Krabice ,misky,tácky,GASTRO PROGRAM, Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.


Pokud chcete poslat někomu víno jako dárek, tak se vám bude hodit tato přepravní krabice. Ta zajistí, že se víno v pořádku a za přijatelnou cenu doručí kam .

Strčte ty krabice tamhle do kouta,“ požádala ho. Ukázala na tři velké polystyrénové krabice označené AMERIČTÍ SPORTOVNÍ POTÁPĚČI, JEZERO EL- .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky