štvrtok 24. septembra 2015

Forma na srnčí chrbát

Vynikajúce pre pečenie sladkých i slaných . Forma na pečenie srnčí chrbát. Srnční chrbát, pocínovaný. Rozmery (šxhxv ): 30x10xcm.


Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.

Prezri si u nás forma srnci chrbat a porovnaj ceny v 10. Formy a plechy na pečenie DELÍCIA sú vynikajúce na pečenie sladkých aj slaných pokrmov. Sú vybavené vysoko odolným antiadhéznym povrchom, ktorý . Materiál: pocínovaný povrch.


Hranatá forma na chléb a moučníky je vyrobena z prvotřídního borosilikátového skla SIMAX české výroby. Je vhodná do všech typů trub včetně mikrovlnných a . Cena za kus, €, €. Formy na pečenie Vám umožnia upiecť krásnu domácu vianočku, bábovku, hviezdu či biskupský chlieb.

Nerezová forma na srnčí chrbát - Nerezová forma srnčí chrbát je vhodná k pečeniu mäsa, príprave domácej paštéty a múčnikov. V tejto kategórii Vám ponúkame rôzne formy na pečenie, ktoré využijete na každý deň a každú príležitosť. V ponuke máme silikónové, keramické formy a. Oceľ s nepriľnavým povrchom.


Nie je vhodné do umývačky. Praktická forma na pečenie je vyrobená z uhlíkovej ocele, doplnená o nepríľnavý, mramorový povrch, ktorý je odolný a navyše zabraňuje pripaľovaniu. Zformujte svůj pečicí styl s novou formou nebo plechem z Biano. Najdete u nás přes ​7kousků.


Na sklade: Položka ks odoslanie štvrtok 30. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Najlepší internetový obchod - ponúkame len tie najkvalitnejšie potreby do tvojej kuchyne. Kvalitná nelepivá kovová forma, cm.


Silikonová forma na mini bagety. Odporúča sa umývať iba pod tečúcou vodou, nie je vhodná do umývačky riadu. Polovicu cesta rozotrieme do vymastenej a vysypanej formy na srnčí chrbát , vložíme Banány v čokoláde a zakryjeme zvyškom cesta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky