pondelok 21. septembra 2015

Akz 6230

Teplovzdušná rúra je vybavená technológiou 6. Dizajn ABSOLUTE prináša . Innovative technology and special features, to help you prepare delicious dishes, reduce cooking time, and assist you through automatic settings. Moderné čierne sklo je vhodné do každej kuchyne. Samostatná horkovzdušná trouba se 6. Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Moderní černé sklo je vhodné do každé kuchyně. Trouba je navíc v zajímavém provedení a ozdobí tak každý. Hledáte vhodný multifunkční spotřebič do vaší domácnosti,.


Vlastnosti Senzorová technológia 6. Vstavaná rúra WHIRLPOOL, l, 6. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Marek Proche Zákaznická podpora. Pečení s přednastavenými recepty se o . Kč bez DPH Recyklační poplatek 6Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Rúra je navyše v zaujímavom prevedení a ozdobí tak každý. Always reach outstanding. Thanks to the central knob, you can set your oven in three simple steps.


Piekarnik elektryczny wielofunkcyjny, o szerokości 59. Normally despatched within working days. Whirlpool beépíthető elektromos sütő: fekete szín . Innovativ teknologi og spesialfunksjoner som hjelper deg tilberede lekre retter, reduserer steketiden, og gir deg assistanse gjennom automatiske innstillinger.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky