pondelok 7. septembra 2015

Osuška star wars

Plážová osuška pre deti s motívom Star Wars je vyrobená zo 1 Bavlna - FROTÉ. Kvalitná osuška Star Wars pre chlapcov je vhodná do kúpeľne, na. Parádna osuška Star Wars , ktorá zaručene poteší všetkých milovníkov komiksov. Doprajte svojim deťom maximálne pohodlie s príjemnou froté osuškou, ktorá . Licenční osuška potěší všechny malé .

Neobyčajná osuška v najnovšom dizajne Star Wars VII s vyobrazením novej podoby Darth Vadera. Ak ste fanúšikom Star Wars tak by vám doma určite táto . Materiál: 1 bavlnený velúr. Stylová osuška s logem Star Wars a hlavou Darth Vadera.


Dokážete si vůbec představit perfektní plážový den bez ní? Pončo Star Wars s kapucí bavlna velur 60x1cm . Dětská osuška s motivem Star Wars.

Atraktivní osuška s oblíbený klučičím motivem Star Wars potěší každého malého hrdinu. Kolekce Star Wars patří již mnoho let mezi nejprodávanější filmové bytové doplňky. Navíc s nadcházejícím filmovým pokračováním, poptávka po této sérii . Bavlněná velurová osuška s krásným tiskem. Díky 1 bavlně je osuška dobře savá a také.


Cena: 2Kč 20Kč (bez DPH). Kategorie: Dětské osušky. Na dětské osušce je zobrazena ústřední postava kultovního seriálu s bojovým letounem a nápisem STAR WARS ROGUE ONE. Je vyrobena ze 1 bavlny, . Obsah balení: 1x osuška Star Wars. Užijte si letní pohodu s froté osuškou na pláž ale i do koupelny.


Vybírat můžete v našem e-shopu z velké nabídky. Osuška CARS 70×1Disney velur. Detská osuška Star Wars blue dokáže skutočný zázrak: každému dieťaťu urobí radosť.


Výrobok s oficiálnou licenciou. Newsletter - prihláste sa na .

Tato osuška určitě potěší každého malého Stormtroopera, který má rád legendární Star Wars. Jej motívom je postava Majstra Yodu so svetelným mečom zo známej série filmov .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky