pondelok 16. februára 2015

Whirlpool wmt 503

Vo vrchnej časti sa nachádza chladiaci priečinok pre . Vďaka svojim veľmi malým rozmerom a nízkej energetickej náročnosti je vhodná najmä do . Sada do chladničky značky Wpro COL 0je kľúčom k udržaniu bezpečného a účinného prevádzky. Ve vrchní části se nachází chladící přihrádka pro .

Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.

Zamenitelné otváranie dvierok. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Díky svým velmi malým rozměrům a nízkou energetickou náročností je vhodná zejména do . Monoklimatická chladnička,.


Lednice se zabudovaným mrazákem jsou nejrozšířenější typ chladniček v domácnostech.

Kombinují výhody mražení a chlazení, a právě proto jsou oblíbené po . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Základní specifikace Chladnička 1dv. Konstrukce chladničky: jednodveřová. Provedení chladničky: s mrazícím . Malá chladnička s výparníkem, objem chladící části litrů, objem výparníku litrů, mechanické ovládání, en.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . WMT 5chladnička jednodv. Frižider nema unutrašnje osvetljenje.


Link proizvođača, Whirlpool. Další slevy bílého zboží na Kupi. Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích . Chłodziarka jednodrzwiowa z wewnętrznym zamrażalnikiem o szerokości 49.


Klimatická trieda N-ST Spotreba . Jednodverová chladnička s mraziacim boxom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky