piatok 13. februára 2015

Akp 461 ix

Tento nový design sa vyznačuje pravidelnými líniami a nerezovým hranatým madlom. Dvierka rúry sú vybavené dvojitým sklom. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Vstavané teplovzdušné rúry WHIRLPOOL AKP 4IX.


Elektrické vstavané rúry WHIRLPOOL. Druh horkovzdušná s kruhovým topným tělesem. Vestavná trouba v energetické třídě A.

Celý popis a technické parametry. Marek Proche Zákaznická podpora. Samostatná teplovzdušná rúra s kruhovým ohrevným telesom z dizajnového radu ACTUAL v nerezovom prevedení. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Údržba trouby je také neuvěřitelně jednoduchá a to díky povrchu . Typ rúry: elektrický, Celková vnútorná kapacita rúry: L, Vnútorný objem 1. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Bezodtlačková úprava nie. Dizajn Actual Farba nerez.

Nastavenie funkcií elektronické. Whirlpool představuje nové pečicí trouby v designu ACTUAL. SMART-CLEAN na vnitřní straně dvířek.


Povrch je jednolitý, a tak se . Olcsó AKP461IX Beépíthető sütők árak, akciók. Nejprodávanější - TOP 10. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Vstavaná rúra WHIRLPOOL AKP 4IX rúra vstavaná WHIRLPOOL na splátky. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Naše široká nabídka obsahuje samostatné. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Trouba samostatná WHIRLPOOL AKP 4IX se stane vašim dobrým pomocníkem při přípravě jídla díky mnoha programům, funkcím a díky energetické třídě A . Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia.


Běžná dodací lhůta dní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky