pondelok 9. februára 2015

Sady svietidiel

Výhodné SADY svietidiel , svietidlá, osvetlenie, svetlá, lustre, bodové svetlá, lampy a lampičky, LED osvetlenie, žiarivky. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Sada 3x bodové kovové pevné - HALOGEN. Ponúkame Vám predaj a servis kvalitných svietidiel za výhodných . Sady svietidlo so žiarovkou.


Vstavané stropné sady svietidiel.

E-shop ponúkajúci svietidlá a osvetlenie do interiéru aj exteriéru, svietidlá do kuchyne, kúpeľní, obývačiek, záhrad a . Svietidlá a osvetlenie lacno - Rent. Je odolné voči poveternostným vplyvom a môžete ho zapichnúť do zeme. Sadu ks OBI Lighting LED vstavaných svietidiel je možné použiť v interiéri a exteriéri individuálne. Proti striekajúcej vode chránené guľaté bodové svietidlá z. Dodávame interiérové a vonkajšie svietidlá pre použitie v moderných domácnostiach. Ponúkame široký výber LED svietidiel s podlouženou zárukou rokov.


Do výroby sme uviedli sériu renovačných LED sád o názve „renova”. Tieto výrobky Vám vieme vyhotoviť na mieru presne podľa Vašich požiadaviek pri renovácii .

Sada 4ks nočných svetiel značky RETLUX vytvorená exkluzívne pre náš obchod. Svetlá sú vhodné do chodieb, nočných izieb a komôr. Sada kusov vonkajších stĺpikových solárnych svietidiel z kvalitnej nerezovej ocele svietiace pomocou LED technológie, ktorá poteší svojimi nulovými nákladmi . Montážna sada pre núdzových svietidiel ONTEC G. Dostupnosť: Na objednávku do 2-dní. Sada svetiel (silikónové púzdro) Funkcie: konštantné svetlo, blikanie a vypnutie.


Svetelný zdroj: predná 2xLED biela, zadná 2x LED červená. Všetky druhy svietidiel , ktorých svetlo je vytvárane úspornou LED technologiou. Vyhľadajte si svietidlo podľa parametrov.


Vyplňte polia, ktoré chcete (nemusíte všetky) a nechajte si vyhľadať tie správne kúsky zo stoviek ponúkaných. Záhradné svietidlo OAK - sada obsahuje tri kusy stĺpikového svietidla na bezpečné napätie 12V, kábel a napájací transformátor. Spojenie transformátora a . Vestavné svítidlo Blues bude nenápadným zdrojem světla.


Pomocou tejto sady je možné stropné svietidlo Sant prestavať na závesné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky