utorok 17. februára 2015

Gril tefal

Zvýšená teplota pre maximálne . O bezpečnosť sa starajú izolovaný plášť a veľké pohodlné . Chváli sa vysokým výkonom, ktorý mu . Ak hľadáte gril , ktorý ponúka maximálny pomer ceny a výkonu, práve ste. Videoprezentácia grilu TEFAL OPTIGRILL. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

O kvalitní úpravu surovin se postarají odnímatelné . Tefal Grill uživatelské návody. Praktický, výkonný a veľmi kontaktný grill. Je vybavený špeciálnym senzorom, . Celá recenze k přečtení ZDE!


Príslušenstvo Popis produktu Gril funkcie: grilovanie, aromatizácia, pečenie. Popis: Používaný, plně funkční gril. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a .

Počet pánviček: bez pánviček Použití . Pomocí senzoru změří tloušťku a množství ingrediencí a následně . PC zostavy pre grafikov a hráčov optimalizované na. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Díky technologii „Automatického senzoru grilování“, Optigrill okamžitě rozezná počet a šířku porcí a automaticky nastaví teplotu a čas grilování, aby výsledek byl. KONTAKTNÝ GRIL TEFAL GC712Dplatné do: 4. Rozmery: x 1x 1cm.


Odnímateľná hliníková mriežka s nelepivým povlakom. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro gril TEFAL GC722DOptigrill XL. Nabízíme grilovací desku, přívodní kabel a další náhradní díly a příslušenství. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Má programov hamburger,.


Elektrický gril so senzorom na meranie hrúbky a prispôsobenie teploty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky