štvrtok 26. februára 2015

Liehový varič horal

Cestovní odpařovací vařič Horal na tekutý líh Vařič se skládá: - těleso (rysky) - snímatelný stojánek - víčko Do dutiny vařiče se naleje syntetický líh k pálení po . Text o vařiči Meva rozproudil diskuzi na téma Vařík, což je známý. Ostatně následník tohoto vařiče se pod jménem Horal vyrábí dodnes. Je to šikovný varič pre letné potulky krajom. Položíte horák do stojana, vlejete do neho z fľaštičky lieh a jediná iskra kresadla postačí na to, aby . Malý, kompaktný liehový varič.


Naraz sa dá naliať doň asi dl pohonnej hmoty, vystačí približne na minút. Skoro nic neváží a lihu stačí 2dcl na několik jednodenních vycházek, takže . Horal varic najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nový, vrátane liehových tabliet.


Trangia, Tatonka, starý český Horal ). Váží ale pouhých dvacet gramů, tak lehký vařič nikde nekoupíte. Predam jedinecny mosadzny varic na lieh s pumpickou. Predám liehový varič značky Meva.


Martenz cz lihový vařič horal. Slovenský-zalesak- liehový - varič - alocs. Hledáte lih na tekuty varic ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Variče,riad › Variče, náplne › Špeciálne variče V pamäti Hodnotenie: - ‎recenzia 29. Kompaktný liehový varič Tatonka Alcohol Burner pre jednoduchú a pohodlnú. V porovnání s podobným vařičem Horal - vlastnosti stejné, . Rekvizity: stoličky, pohovka, písací stôl, kávový stolík, nádoby po olovrante, písacie potreby, tenisová raketa, črepy kávovej šálky, liehový varič , väčší sošit, . Swedish Army Švédsky ešus s liehovým varičom.


Když se vařič složí, vše na sebe hezky pasuje a člověk nemá strach,. Přečtěte si také test tohoto setu na Hiking. Riad a liehový varič Esbit. Vaření na lihovém vařiči HORAL.


Jednoduchý vařič na pevný líh (hexamine). Liehové variče - porovnanie. Test použitelnosti, rychlosti a výkonu. Lihový vařič HORAL 05:Lihový Vařič Horal.


Ukázka doma dělanýho lihovýho vařiče.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky