nedeľa 15. februára 2015

Hrnec na páru

Designový parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za. V pamäti Podobné Vyberajte si Parné hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Výkonný parný hrniec s urýchľovačom pre rýchlu produkciu pary - už za sekúnd. Parné hrnce , tlakové hrnce , ryžovary a elektrické hrnce predstavujú pomocníkov v kuchyni, ktoré ocení nejedna gazdinka. NIelenže uľahčia prípravu jedál, ale .

Pro zdravé vaření doporučujeme parní hrnec od značek Tefal, Philips, ETA nebo Morphy Richards. LCD displej modro podsvietený, stupňov nastavenia pary , 45min udržanie . Vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. Příkon tohoto parního hrnce je 9W.


Jídlo se v něm připraví skoro samo, . Super rýchly dizajnový parný hrniec s unikátnou konštrukciou zásobníka vody vytvorí paru už za sekúnd! Parní hrnec je vyroben z kombinace chromu a plastu. Varte rýchlo so zachovaním živín a pôvodných chutí.

Inzerát Hrnec na páru v okrese Hlavní město Praha, cena 349Kč, od Marie Zieroldová na Sbazar. Inzerát Zavařovací hrnec na páru v okrese Hradec Králové, cena 200Kč, od mailgs na Sbazar. Dolní část se naplní vodou,. Popis: Zavařovací hrnec v páře.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Super rychlý parní hrnec s unikátní konstrukcí zásobníku vody vytvoří páru již za 30. Klíčem k rychlosti „papiňáku“ je zvýšený tlak uvnitř hrnce.


Vyšší tlak „oddaluje“ bod varu vody (za běžného tlaku cca. 1°C) a umožňuje vznik mokré páry o . Poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Zatímco první tlakové hrnce se vyráběly z litiny a před dvaceti lety na trhu převládaly.


Takzvaný pracovní ventil neustále při vaření „odfukuje“, upouští páru. Pochopte princip tlakového hrnce. Když je zapnutý, teplo vytvoří páru , která zvýší bod varu a tím jídlo uvaří rychleji.


Existují dva typy tlakových hrnců.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky