pondelok 9. februára 2015

Barová chladnička

LG-1barová chladnička so sklenenými dverami. Vonkajšie rozmery (mm):6x 5x 9mm. Cena bez DPH: 37EUR. Presklená barová chladnička BC2PS Vám ponúkame v sekcii Presklené barové chladničky.


Ponúkam na predaj trojdverovú barovú chaldničku , 3litrovú. Prezri si u nás barova chladnicka a porovnaj ceny v 10.

Profesionálne barové chladničky nemajú umiestnený kompresor v aktívnej skladovacej zóne. Majú výškovo nastaviteľné kovové police, dynamický systém . Barbot je elegantní a přenosná barová chladnička , která vás svou kapacitou l podpoří při zásobování chladnými nápoji na slavnostech. Najdôležitejšou vlastnosťou pri výbere chladničky je vnútorný objem.


Chladničky Bosch, Beko, Whirpool skladom. LG 330S BAROVÁ CHLADNIČKA S TROMI SKLENENÝMI DVERAMI. LG-1BAROVÁ CHLADNIČKA SO SKLENENÝMI DVERAMI.


Barbot je elegantná a prenosná barová chladnička , ktorá Vás svojou kapacitou l podporí pri zásobovaní chladnými nápojmi na . Prineste farbu do svojho domova.

Barové chladničky DCL predstavujú nový štandard v profesionálnom chladení fliaš. Barová chladnička so zásuvkou a otvormi na fľaše. Tiché termoelektrické zásuvky - barová lednice Použití: Hotelnictví. Loužnice a obývací pokoje.


Vnútorný objem 1litrov. Rozsah teplôt, ktoré chladnička poskytuje, je ideálny práve pre víno. Prosklená lednice NORDline, Prosklená chladnička LIEBHERR, Mrazící skříň značky NORDline. Výběr lednice je ovlivněn nejen designem, ale především funkcemi a technickými vlastnostmi.


Zaměřte se proto na parametry, jako je spotřeba, užitný objem . Minibarová chladnička VOV VRF-48W - l - 5x foto, Detailní specifikace 5. Velmi málo využívaná (na letním bytě kam jezdím velmi zřídka), tj. Kč , Praha malá barová chladnička Uzoučká malá barová chladnička. Objem 1l, analogový ukazatel teploty, prosklené dveře, LED osvětlení, stříbrná. TV s velkou obrazovkou, barová chladnička s nápoji, šatní skříň s trezorem, terasa.


Denně hodina wellness zdarma. Snídaně formou bufetu v ceně.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky