štvrtok 12. februára 2015

Policky na balkon

Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Police a poličky na záhradu a balkón dodajú vášmu domovu šmrnc a štýl. Všetky dizajnovky máme skladom.


Skrine na balkón či menšie viacúčelové skrinky sú obľúbenou súčasťou. Poličky však slúžia na odkladanie akýchkoľvek vecí, ktoré pri letnej .

Záhradný nábytok na uloženie vecí vonku, ako sú skrinky, police, regály a škatule , vám pomôže udržať veci v suchu a udržať poriadok na balkóne či záhrade. Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Nástenná polička biela, sada ks. Drevona Polička REA polica priečinková.


Nástěnná polička 60cm, barva tmavý sonoma dub P-0SONAutronic. Krátke poličky , police s kovovým rámom aj súpravy drevených políc.

Hledáte regál na květiny? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Víme, jak si zabydlet malý balkon i velkou terasu. Nábytek, svítilny, dekorace a doplňky všeho druhu u nás najdete rychle, pohodlně a na jednom místě.


Zeleninu a ovocie u nás doma pestujeme nie len na záhradke, ale aj na balkóne. A taký panelákový balkón nie je extra veľký. Doplnky do záhrady, na terasu a na balkón , dekorácie pre záhrady, terasy a balkóny.


Kovová polička Srdce empty. Máte balkón tak maličký, že se na něm téměř ani neotočíte? Esschert Design na vás myslí!


Chytré stolečky, skládací lavice či květináče vzhůru nohama vám. Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.


Aby sa vám do kúpeľne vošlo skutočne všetko, vyberte si na Biane doplnkové skrinky. Nájdete tu spústu rôznych typov od veľkých skriní po menšie kúpeľňové . Polička je praktickým pomocníkom v každej domácnosti, dielni alebo garáži, ktorá je vhodná na ukladanie náradia a materiálu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky