štvrtok 19. februára 2015

Luxusny porcelan

U NÁS SA FANTÁZII MEDZE NEKLADÚ Sme dizajnérska firma zaoberajúca sa výrobou a predajom originálnych kusov nábytku a bytových doplnkov. Exkluzívne jedálenské porcelánové súpravy, luxusné obedové porcelánové súpravy, ručne maľované. Nie je to len úžitková vecička, ktorá môže niekedy slúžiť ako účinná zbraň počas partnerskej hádky na taliansky spôsob.


Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich babičiek a. Inzeráty luxusny porcelan.

Bezplatná inzercia, luxusny porcelan predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Keďže luxusný porcelán z Herendu nakupujú aj v Maďarsku predovšetkým cudzinci, podnik v súčasnosti neplánuje rozšíriť sieť svojich desiatich značkových. Nádherný modro- biely dekor doplňte aj o misky a hrnčeky. Sada hlbokých tanierov značky . Luxusný stolový porcelán od známej firmy s viac ako 1ročnou tradíciou Seltmann Weiden.


Firma vyrába porcelán pre domácnosti i pre hotely a gastronómiu. Tento 14-dielny jedálenský servis urobí svojou jednoduchou eleganciou každý deň výnimočným.

Jedálenský servis z kostného porcelánu je určený pre osôb a. Luxusný dizajnový 18-dielny porcelán Five Senses za 81€ namiesto pôvodných 162€! Kvalitný a luxusný porcelán Queen Isabell s motívom Alfons Mucha. Starozitna luxusna kavova suprava aj s dezertnymi tanierami pre osob dielna z velmi krehkeho porcelanu v top stave salok 12 . Maloobchodný a veľkoobchodný predaj originálneho českého porcelánu,.


Džbán Harlequin blue, kvalitný anglický porcelán od Jersey Pottery. Ideálny tip na luxusný dar. Eshop Vernerporc ponúka viac ako tridsať druhov jedálnych a tanierových súprav a ponuku stále rozširujeme. Cieľom je ponúkať okolo štyridsať jedálenských a . V naší nabídce je růžový porcelán z Manufaktury Chodov a Leanderu Loučky. Tito dva výrobci vyrábějí růžový porcelán barvením porcelánové hmoty na rozdíl.


On-line predaj tradičného českého a iného porcelánu - ružový porcelán, cibuľový porcelán, luxusný porcelán , porcelánové doplnky. Krásné provance hrnčeky a . Najdete zde širokou nabídku . Luxusná obedová súprava z rady Constance so širokou zlato-červenou linkou a. Sklo nápojové, brúsené, krištáľ, úžitkové, luxusné.

Kvalitný porcelán s dlhoročnou tradíciou výroby, veľmi pekné vzory, moderné aj. Ponúkame luxusný , ručne maľovaný porcelán , exklkuzívne obedové, čajové a. Porcelánové luxusné kanvice na kávu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky