streda 18. februára 2015

Várnice 20l

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Název produktu: nádoba kulatá l. U nás máte také jistotu, že v případě. Várnice s výpustným kohoutem L Sleva 674Kč. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, .

Detailní popis Nádoba ( várnice ) na přepravu jídla l. Kvalitní termo várnice pro přepravu stravy. Nerezové termovárnice máme běžně . Můžeme zde přepravovat a . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Termos várnice 20L lak, nerez vložka, kohout. Celonerezová várnice KARAFIÁT.

Efektívny a spoľahlivý pomocník pri transporte potravín a nápojov. Prenášané pokrmy zostávajú v teplom alebo studenom a biologicky nezmenenom stave. Prodám 20l várnici na jídlo víko s gumovým těsnění vyndavací nerezová vložka umyvatelná bez kohoutku použita 1x na dětském táboře, ve velmi dobrém stavu . Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Tesnenie várnice l , Tesnenie na termos 20l, Gumové tesnenie pre termosy a várnice s objemom litrov. Exkluzivní provedení varného . Dvojitá stěna vyplněna PUR pěnou pro výbornou izolaci.


Varný izolovaný termos L Automatický . Vybavená výpustným ventilom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Izolovaná várnice pro přepravu a skladování pokrmů i nápojů.


Pridať do zoznamu prianí. Obal na termos 20l nerezový s víkem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky