utorok 3. februára 2015

Ponorny mixer nay

Vyberte si z našej ponuky tyčových mixérov, ktoré vám v rýchlosti pripravia detskú výživu, hustú polievku, pyré, alebo penový dezert. V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače, ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám . Quattro Blade, transparentná mixovacia nádoba, farba biela a šedá. ORAVA RM-8je ideálnou trojkombináciou pre komfort v kuchyni.


Predstavuje multifunkčný mixér , ktorý vám suroviny naseká, vyšľahá a aj zmixuje. Má možnosť nastavenia jednej .

Ručné mixéry a šľahače sú vhodné pri tvorbe múčnikov, najmä pri miesení cesta, alebo šľahaní bielkov do peny. Praktická pomôcka pre každú gazdinku, . Obľúbené recepty si spravíte v nádobe s vekom, v objeme 7ml. Výkonný ponorný mixér značky Philips má najlepšie výsledky mixovania už za pár sekúnd.


Disponuje technológiou mixovania Promix a . Rýchle vyšľahanie nadýchanej šľahačky zase urýchli ručný šľahač s metličkami. Všestranne využiteľný ponorný mixér BRAUN MR 5PATISSERIE vďaka veľkému množstvu príslušenstva a dvomi nádobami na sekanie a mixovanie si nájde . Príprava jedla bude s pomocou tohto mixéra zábavou. Ponorný mixér TEFAL HB866A38S s príkonom 700W, pre široké použite vo vašej kuchyni.

Vo výbave nájdete mixovaciu nádobu, slahaciu . Tyčový mixér BRAUN MR 3Omelette je dobre využiteľný v domácnosti pri príprave polievok, omáčok, kokteilov a tiež na sekanie prísad. Nerezová mixovacia noha vám dovolí mixovať aj . Pretože pohodlie závisí na funkčnosti, Braun MQ5Soup zabezpečí, že máte všetko, čo potrebujete pre prípravu pokrmov. Jednoduchý a logický mechanizmus . Práca s týmto prístrojom je vysoko efektívna, . Ručný mixér nahradí klasické kuchynské roboty, ak často spracovávate menšie.


Hľadáte vysávač, mixér , kanvicu, alebo napríklad ventilátor? Všetky malé spotrebiče nájdete u nás za akčné ceny. W motorom, plynulá regulácia výkonu, univerzálny. Digestor - varenie NAY v akcii.


NAY kategória Elektronika a biela technika - varenie podľa kľúčového slova. W, nerezová mixovacia noha s ostrou QuattroBlade.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky